Selectează o Pagină

Deodorantele naturale chiar funcţionează

Suntem încântaţi să vă prezentăm cel mai nou produs al nostru, natural: Deodorant Ben&Anna.

Testarea propriei noastre reţete a început cu ceva timp în urmă. În sfârşit, avem o reţetă eficientă, am ales de asemenea mirosuri naturale, încântătoare, astfel încât nu trebuie să miroşi “lanul cu lavandă“ ca să simţi prospeţimea. Într-un alt mod, deodorantul Ben&Anna vă poate ajuta să vă îngrijiţi şi să scăpaţi de bacteriile urât mirositoare de la subraţ fără să folosiţi compuşi toxici. Doar aplicând cel mai bun deodorant natural pe care l-aţi putea încerca: Ben&Anna.

Deci, nu numai pielea beneficiază, influenţa aromatică poate afecta, de asemenea, starea de spirit şi emoţiile, ceea ce parfumul derivat sintetic nu poate oferi.

Cel mai mare organ – pielea -, joacă un rol major în sănătate şi bunăstare. Nu numai că este cel mai mare organ al nostru, ci şi semi-permeabil, ceea ce înseamnă că cele mai multe substanţe care sunt aplicate pe piele vor fi absorbite în corpul nostru. De aceea, noi nu folosim aluminiu sau alte chimicale sintetice atunci când fabricăm cel mai bun deodorant!

Din acest motiv, alegerea produselor naturale vă permite să vă răsfătaţi şi să vă infrumusetaţi fără a absorbi toxine.

Disponibil în 4 variante:

  • Provence
  • Vanilla Orchid
  • Nordic Timber
  • Persian Lime

Iată câteva din ingredientele cheie ale deodorantului nostru: vitamina E, unt de shea, bicarbonat de sodiu, pudră din rădăcină de arorut, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui, ulei de ricin, ceară din seminţe de floarea soarelui, răşina copacului Sal, ulei de Lavandă, Salvie, Mentă, Scorţişoară, Jojoba, Portocale, Lămâi verzi, Trandafir, Rozmarin, Mandarin, Ylang-Ylang şi încă multe alte uleiuri cu miros aromaterapeutic, cu efect antiseptic, echilibrare a pH-ului şi antiperspirant.

Odată ce am decis să mergem pe cale naturală, am fost uimiţi că funcţionează chiar mai bine decat deodorantele comerciale şi este suficientă o aplicare pe zi. Nu îţi vei mai simţi mirosul de la subrat, în maşină, la birou sau chiar în sala de sport. Acum te poţi simţi toată ziua la fel de proaspat(ă) ca şi la începutul zilei. Mirosul naturii este minunat, nu se compară cu acel miros sintetic care îl avem cu noi aproape toată ziua. Ştim cât de important este parfumul pentru succesul comercial obţinut de cosmetice, aşa că aproape toate tipurile de cosmetice non-bio au parfum sintetic adăugat. Parfumurile sunt sursa majoră de iritaţii, potenţial declanşator de alergii şi dermatite, pot produce chiar migrene. Ştim că este foarte greu sa renunţi definitiv la cosmeticele cu parfum sinetic, dar cantitatea acestui ingredient poate fi redusă masiv, noi vă oferim o alternativă sănătoasă şi eficientă, cel mai bun deodorant: deodorantul natural Ben&Anna.

În timpul verii, când temperaturile cresc, transpiraţia abundentă devine o problemă majoră chiar şi pentru femeile foarte îngrijite sau copiii de varstă fragedă, cunosc persoane care se spală de câteva ori pe zi, pentru că transpira abundent când e foarte cald sau când sunt emotionate, află că te poţi baza fără riscuri pe Deodorantul Ben&Anna. Acesta reglează secreţiile glandelor sudoripare de la subraţ şi neutralizează mirosurile neplăcute, este tolerant cu pielea sensibilă, nu irită şi în plus, aplicat corect nu afectează îmbrăcămintea.

Vă asteptăm pe pagina noastră de prezentare pentru a vă hotărî care variantă se potriveste cel mai bine pentru tine sau încearcă în farmacii. Utilizând informatiile de mai sus, începeţi să experimentaţi, puteţi să cereţi ajutorul nostru sau al farmacistului, pentru a beneficia de produse de îngrijire într-o formă naturală.

 

Cu drag,

Anna şi Ben

Haideţi cu Ben&Anna pe