Selectează o Pagină

Un stil de viaţă sănătos, alimente curate şi produse de îngrijire personală non-toxice. Acestea sunt toate pe lista noastră de criterii obligatorii. Cum facem să nu transpirăm atunci cand trecem la un deodorant natural?

Utilizaţi produse cosmetice organice, şamponuri naturale fără lauril sulfat de sodiu (sodium lauryl sulphate), propilenglicol (propylene glycol), petrochimice sau uleiuri minerale, loțiune de corp naturală şi a sosit momentul să încercaţi un deodorant natural. Această decizie poate fi dificilă pentru mulţi dintre noi, deoarece pe lângă numeroasele beneficii pentru sănătatea noastră poate apărea teama de a nu fi eficient împotriva transpiraţiei sau mirosul neplăcut.

Preferința personală cu siguranță joacă un rol decisiv atunci când alegem un deodorant. Dar există un lucru asupra căruia noi toți putem fi de acord: un deodorant trebuie să funcționeze. Cu alte cuvinte, trebuie să vă păstrați lipsite de miros și cât de uscat posibil. Da, deodorantele naturale sunt cunoscute pentru faptul că permit funcţionarea normală a organismului, adică procesul de eliminare a toxinelor nu este afectat. Deodorantele naturale Ben&Anna controlează in mod natural debitul de transpiraţie și neutralizează mirosul de transpiraţie cauzat de bacteriile care se descompun in prezenţa sudorii. Motivele pentru care tot mai mulţi oameni, preocupaţi fiind de un stil de viaţa cât mai sănătos aleg să folosească un deodorant natural sunt variate. Cea mai evidentă motivaţie este expunerea la petrochimicele din antiperspirantele convenţionale. Dar nu trebuie uitat factorul principal pentru care folosim zilnic deodorantul: să nu transpirăm. Să nu mirosim. Dar, petele de transpiraţie sunt inacceptabile din punct de vedere social, să nu mai vorbim de disconfort, astfel încât argumentul ” Cum să nu transpiri şi să nu miroşi ” folosind un deodorant natural a scăzut pentru cei mai mulți consumatori.

Nu mai trebuie să fie în acest fel. Aveți posibilitatea să utilizați un deodorant fără substanțe chimice, fără a schimba mai multe tricouri intr-o zi. Deodorantul Ben&Anna protejează axila non-toxic şi te menține într-o stare proaspătă și oferă o apărare naturală împotriva mirosului neplacut. Se spune că ingredientele naturale folosite pentru a indeparta transpiratia nu sunt la fel de eficiente ca antiperspirantele chimice. Aluminiu Zirconiul triclorhidrex, ingredientul utilizat în deodorante convenționale / antiperspirante pentru a opri transpirația, blochează porii și împiedică transpirația. Ingredientul poate îşi face treaba, dar ce facem cu problemele de sănătate? Dar aluminiul nu este singurul ingredient de care noi, Ben&Anna ne ferim. Parabenii, propilen glicolii, parfumurile sintetice nu sunt ceva ce noi ne dorim să folosim.

Vă simţiţi descurajaţi? Cu noi, nu aveţi de ce: deodorantul natural Ben&Anna este un produs cosmetic fabricat conform standardelor aplicate în cosmetica ecologică și biologică, bogat în ingrediente active de origine naturală. Absoarbe umezeala și combate eficient mirosul neplăcut. Fără ingrediente nocive, cu rezultate extrem de eficiente, vă menține uscat(ă) cu o singură aplicare.

Cu drag,

Anna

Haideţi cu Ben&Anna pe