Selectează o Pagină

Cum să ținem sub control transpirația natural și sănătos

Dacă privim mai atent subiectul transpirație, putem constata că cei mai mulți oameni transpiră mai mult atunci când folosesc antitranspirante care conțin aluminiu. Aluminiul din deodorante are rolul să blocheze glandele sudoripare, astfel încât acestea încearcă cu disperare să secrete mai multă transpirație, astfel vei simți că ești umed frecvent la subraț și cu siguranță vă gândiți că aveți nevoie de o alternativă mai rezistentă, mai puternică.

Îndepărtând aluminiul pentru câteva luni, veți observa probabil că nu mai transpirați atât de mult și cantitatea de transpirație pe care o eliminați este una normală și sănătoasă.

Atunci când opriți un proces natural în organism, acesta va face orice să iși poată continua acest proces. Am folosit și eu deodorante cu niveluri ridicate de aluminiu, timp de 20 de ani și de multe ori m-am aflat în situații jenante, cu cămașa udă la subraț sau chiar cu miros neplăcut de transpirație. După 3 luni de folosire a deodorantului natural Ben&Anna, am observat o diferență cantitativă a transpirației.

Aș putea purta acum tricouri, fără urme umede sau albe-gălbui la subraț și chiar la sala de sport mă simt confortabil, deci vă indemn să testați, pentru sănătatea dumneavoastră și a familiei.

Despre deodorantele naturale care funcționează

Hai să recunoaștem, din comoditate, am folosit deodorante comerciale, deși mereu căutam ceva natural, dar deodorantul Ben&Anna, merită încercat. De asemenea, am învățat că nu toate organismele au același pH al pielii, iar parfumul uleiurilor naturale din deodorant, lucrează și este perceput diferit de către corpul fiecăruia, astfel că s-ar putea să experimentezi sau să încerci varianta potrivită.

Sunt foarte fericită să împart un deodorant natural cu tine, pe care îl folosesc în scop de îngrijire și protecție împotriva transpirației cu drag.

Sunt foarte curioasă să știu ce deodorant folosești și cum funcționează pentru tine ?

Vă rugăm să comentați mai jos.

Haideţi cu Ben&Anna pe    

Cu bine,

Anna