Selectează o Pagină

Pielea din zona axilei este foarte sensibilă și, pentru a evita apariția iritațiilor, necesită o rutină de îngrijire cu produse atent alese. Urmează recomandările noastre pentru a evita neplăcerile cauzate de iritarea zonei axilare!

Înainte de a discuta soluțiile însă, este important să înțelegem cauzele iritării axilei. Epilarea este printre principalele cauze – aparatele de ras și ceara pot provoca iritații, mai ales dacă pielea nu este hidratată corespunzător. De aici ajungem la o altă cauză comună, reprezentată de igiena incompletă sau necorespunzătoare; aceasta poate duce la proliferarea bacteriană. Foarte importantă este și exfolierea, pentru a elimina reziduurile de celule moarte. Nu în ultimul rând, sensibilitatea la anumite ingrediente din produsele utilizate în zona axilară poate cauza iritații.
Acești factori pot duce la hipersensibilizarea pielii, care se manifestă cel mai des prin iritații în zona axilară. Aceasta se manifestă cel mai frecvent prin mâncărime și înroșirea pielii, iar dacă nu se iau măsuri în timp util, poate duce la inflamații serioase.
Pentru a trata iritațiile axilare, dar și pentru a preveni apariția acestora, este esențial să se asigure o îngrijire corespunzătoare a zonei. Igiena personală trebuie să pună accent pe hidratarea pielii din zona axilei, prin spălarea regulată. Iar pentru a preveni transpirația (care poate intensifica și/sau agrava senzațiile neplăcute), trebuie să utilizezi un deodorant potrivit, cu ingrediente atent alese care să nu contribuie la iritarea pielii.
Soluția? Deodorantele naturale Ben&Anna! Cu o formulă pe bază de ingrediente active de origine naturală, acestea sunt ideale pentru orice tip de piele, inclusiv pielea sensibilă și hipersensibilă, în vederea ameliorării și prevenirii senzațiilor neplăcute cauzate de iritarea axilelor.
Deodorantele naturale Ben&Anna nu conțin ingrediente de origine animală sau materii prime care pot conține substanțe chimice și poluante – printre acestea, se remarcă de departe lipsa parabenilor, aluminiului, zirconiului și ftalaților. Printre ingredientele active menționăm bicarbonatul de sodiu, untul de shea și diverse combinații de uleiuri esențiale naturale, iar combinația atent studiată neutralizează mirosul de transpirație și absoarbe umezeala din zona axilei.
Pe lângă faptul că bifezi numeroase aspecte importante pentru sănătatea ta și îngrijirea adecvată a zonei axilare, prin utilizarea deodorantelor naturale Ben&Anna ești cu un pas mai aproape de un stil de viață sănătos, sustenabil, ecologic. Ingredientele active provin din agricultura organică și sunt obținute prin mijloace care respectă biodiversitatea (fiind certificate NATRUE și PETA), iar ambalajul conține 0 plastic – acesta este un tub de carton realizat din hârtie certificată FSC.

În concluzie, prin alegerile potrivite, te poți bucura de axile îngrijite adecvat și lipsite de iritații și senzații neplăcute! Apelează cu încredere la deodorantele Ben&Anna, disponibile în 6 variante aromate: Persian Lime, Pink Grapefruit, Green Fusion, Urban Black, Coco Mania și Mint. Disponibile exclusiv în hiperfarmaciile Dr.Max.