Selectează o Pagină
Conform unui sondaj independent, 78% dintre cei chestionaţi ar dori să folosească un deodorant fără aluminiu care să nu lase reziduuri pe piele sau pe haine şi care să fie eficient împotriva transpiraţiei şi mirosul neplăcut de la axile. Producătorii din industria cosmetică au răspuns cererii consumatorilor iar astăzi avem o duzină de deodorante fără aluminiu, fără parabeni, fără chimicale sau coloranţi sintetici. Eu şi soţul meu, Ben, am testat peste 20 de brand-uri cunoscute, de la cele mai scumpe până la cele mai ieftine, disponibile pe toate rafturile supermarket-urilor. Concluzia noastră: miroase. Şi înca tare…

Într-o lume în care tot mai mulţi işi doresc să miroasă la fel de bine pe cum arată, alegerea unui deodorant eficient şi sănătos în acelaşi timp, a devenit o adevărată provocare. Cel mai frecvent, folosim un antiperspirant care să oprească transpiraţia şi un deodorant cu parfum pentru miros. Ce frumos ar fi să existe un produs care să le îmbine pe toate într-un singur pachet: deodorant, antiperspirant, sănătos!

De ce miroase transpiraţia ?

Explicaţia este simplă. Transpiraţia nu are miros. Dar bacteriile care se regăsesc la suprafaţa pielii, se descompun în prezenţa transpiraţiei, degajând un miros înţepător. Acesta poate fi mai intens, în funcţie de alimentaţie, medicaţie sau anumite afecţiuni de sănătate.

deodorant Ben&Anna, deodorant natural eficient impotriva transpiratiei

Cel mai bun deodorant natural

Cum funcţionează un antiperspirant ?

Antiperspirantele reduc sau opresc complet transpiraţia. Nu pe tot corpul, doar în zonele unde este aplicat. Antiperspirantul este recomandat la persoanele cu hiperhidroză palmo – plantară sau axilară. Rezultatul este: un mediu uscat, unde bacteriile nu se dezvoltă nici nu se descompun. Este cea mai sigură soluţie pentru a rămane uscat întreaga zi, fără miros.

Deodorant fără aluminiu

Un deodorant deodorant fără aluminiu, aşa cum este deodorantul natural Ben&Anna, în loc să conţină săruri de aluminiu, triclosan, parabeni, are în compoziţia sa ingrediente naturale, provenite din agricultura ecologică care reduc proliferarea bacteriilor. Dintre ingredientele folosite în procesul de fabricare al unui deodorant Ben&Anna amintim untul de Shea, pudra din rădăcină de arorut, Ulei ecologic din nucă de cocos, Ulei ecologic din seminţe de floarea soarelui, extract din frunze de rozmarin, provenit din agricultură ecologică şi lista poate continua. A se vedea lista completă a ingredientelor din deodorantele naturale Ben&Anna accesând https://www.deodorantnatural.ro/magazin/deodorant-stick/. Formula noastră naturală, bazată pe pudră din plante, absoarbe umezeala, permiţând transpirației să iasă din organism, dar o absoarbe înainte ca aceasta să se imbibe în haine și să curgă pe piele. Una dintre cele mai bune alternative la ingredientele pe bază de aluminiu, extractul de frunze de salvie, este deosebit de util în reducerea mirosului neplăcut al corpului si poate reduce transpiraţia cu până la 50%! Untul de shea calmează roşeaţa si iritaţiile pielii, în timp ce uleiurile esențiale înlocuiesc mirosul corpului cu un parfum revigorant. Toate, combinate cu vitamina E pentru a calma şi hidrata pielea, păstrând axila curată şi catifelată.

Reperele deodorantului natural Ben&Anna

  • formula blândă previne transpirația
  • non-iritant și de lungă durată
  • nu lasă pete de transpirație pe haine
  • certificat vegan şi netestat pe animale
  • senzaţie de prospeţime, fără a provoca iritații, roșeață sau senzații de arsură
  • non-gras, non-aderent, se absoarbe rapid
  • parfumat cu uleiuri esențiale (fără arome artificiale!)
  • pulberi proteice pe bază de plante, vă păstrază axilele uscate și în stare proaspătă
  • ingrediente provenite din agricultură ecologică (Bio, Organic)

Deodorant fără aluminiu Ben&Anna: un deodorant vegetarian non-gras, non-aderent, și care se absoarbe rapid; combină un amestec irezistibil de ingrediente naturale.

Haideţi cu Ben&Anna pe    

Cu drag,

Anna