Selectează o Pagină

Deodorant fără parabeni

Deodorantul joacă un rol important în rutina zilnică, dar deşi ne ajută să rămânem uscaţi pe parcursul zilei şi fără miros, poate creşte riscul pentru anumite probleme de sănătate în viitor. Când citim eticheta unui deodorant sau a unui produs cosmetic, cel mai probabil vom găsi o listă de ingrediente pe care nici măcar nu le putem pronunţa. Aici trebuie menţionate în special aluminiul, parabenii, silica, triclosan, talc, propylene glycol, stearaţi sau parfum sintetic. În articolul de astăzi vom vorbi despre deodorant fără parabeni.

Dar nu putem vorbi despre un deodorant natural, fără să facem corect diferenţa între un deodorant şi un antiperspirant. Antiperspirantele sunt destinate blocării transpiraţiei, şi reprezintă o adevărată salvare pentru cei care suferă de hiperhidroză sau transpiraţie excesivă. Deodorantele, pe de altă parte, nu opresc transpiraţia, sau poate în procent foarte mic, în schimb au proprietatea de a absorbi umezeala si de a neutraliza mirosul neplăcut. Deodorantele naturale conţin uleiuri esenţiale care echilibrează pH-ul pielii iar bacteriile responsabile de mirosul neplăcut nu se mai dezvoltă.

Din ziua în care ne-am simţit propriul miros de transpiraţie am constatat că stresul şi transpiraţia ne afectează încrederea şi vom încerca să controlăm consecinţele haotice ale perspiraţiei. Nimănui nu îi place să transpire în  exces, mai ales în situaţiile în care alţii nu transpiră deloc. Aici intervin deodorantele. Ben&Anna, este un deodorant fără parabeni, fără aluminiu, triclosan, ftalaţi sau alte chimicale dure, considerat de mii de utilizatori cel mai eficient deodorant natural.

Ce sunt parabenii?

Parabenii sunt ingrediente frecvent întâlnite in produsele cosmetice iar în ultima vreme reprezintă un subiect controversat. Ei sunt folosiţi la scară largă deoarece sunt ieftini şi  eficienţi. Cele mai frecvente întrebuinţări sunt conservarea alimentelor, produselor farmaceutice sau cosmetice pentru a preveni contaminarea acestora cu mucegaiul şi alte bacterii. Aici apare întrebarea de ce nu au fost eliminaţi parabenii din produsele cosmetice? 

Federaţia Farmaceutică Internaţională (FIP) susţine că ingredienţii incriminaţi, parabenii, sunt folosiţi doar pentru beneficiul consumatorului iar conservanţii de tip parabeni protejează produsele de contaminarea bacteriană. Noi, Ben şi  Anna am început sa facem căutări in reviste de specialitate din dorinţa de a ne fabrica un deodorant fără parabeni. Aşa am descoperit că o listă intreagă de conservanţi naturali se găsesc şi pot fi utilizaţi la fabricarea unui deodorant natural. Amintim uleiurile esenţiale, vitamina E sau C.

Nu există indicii şi studii ştiinţifice până în prezent care să lege aluminiul sau parabenii din deodorante cu cancerul la sân. Ben&Anna, un deodorant fără parabeni, 100% natural, foloseşte vitamina E pe post de conservant natural. Acesta este binecunoscut pentru puternicele proprietaţi antioxidante, agent stabilizant pentru uleiurile naturale folosite la fabricarea deodorantelor Ben&Anna, are efect calmant şi anti-inflamator, contribuie la menţinerea stratului hidro-lipidic al pielii şi protejează pielea de la axile de daunele generate de factorii de mediu şi stresul cotidian.

Deodorantul natural Ben&Anna combate mirosul neplăcut, oferă o senzație de prospețime pentru întreaga zi și protecție eficientă de durată. Clienţii îl adoră fiindcă miroase incredibil şi este foarte eficient şi delicat cu pielea sensibilă.

Cu drag,

Anna

Haideţi cu Ben&Anna pe    

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *