Selectează o Pagină

E timpul pentru o viată sănătoasă 

Cercetând natura am descoperit protecţia naturală pentru a combate mirosurile neplăcute care să reâmprospăteze şi să hidrateze pielea de la subraţ. Deodorantul Ben&Anna, face parte din familia Verde a naturii şi ne aducem experienţa în crearea de produse eficiente din punct de vedere natural, realizate cu cele mai fine ingrediente pe care Natura le oferă. În plus, am testat produsele noastre faţă de alte produse şi am constatat că deodorantele noastre sunt în mod constant mai bune.

Bucuraţi-vă de o protecţie eficientă pe toată durata zilei, cu formulele noastre naturale. Am combinat şi testat extracte naturale cum ar fi lavandă, ienupărul, lemnul de santal, bergamota şi multe alte plante cu uleiuri care au efect absorbant al mirosurilor, pentru a vă menţine prospeţimea şi încrederea pe durata întregii zile. Fără parabeni şi clorhidrat de aluminiu, aceste deodorante funcţionează cu adevarat împotriva transpiraţiei. Formula noastră cu substanţe botanice şi ingrediente eficiente pentru a absorbi mirosul specific zonei de la subraţ, funcţionează în mod nemaipomenit în formule specifice pentru orice preferinţe şi dorinţe.

Misiunea noastră este folosirea de substanţe calmante care să absoarbă umiditatea şi mirosurile, dar în acelaşi timp să protejeze pielea de la subraţ. In plus, uleiurile hrănitoare, cum ar fi cel de Gălbenele şi Ylang-Ylang, ajută la reducerea iritaţiei pielii, dar în acelaşi timp promovează o piele netedă şi catifelată, subsuorile dumneavoastră vă vor mulţumi. Bicarbonatul de sodiu, are efect odorizant şi absorbant, neutralizând pH-ul  pielii, untul de cacao este bogat în substanţe nutritive şi antioxidanţi, uleiul de cocos are proprietăţi hidratante excelente, vitamina E cu efecte apreciate în îngrijirea pielii şi efecte antioxidante pentru uleiurile combinaţiei deodorantului.

Fii proaspăt(ă) cu deodorantul Ben&Anna, care te va face să te simţi bine pe dinăuntru şi pe dinafară.

Ştiai că pielea ta poate absorbi 60% din ce ai pus pe ea…de aceea deodorantele Ben&Anna sunt făcute din cele mai fine ingrediente naturale pe care le are natura de oferit!

Ingredientele naturale sunt folosite pentru pielea frumoasă şi sănătoasă, combinaţiile noastre botanice naturale şi organice (provenite din agricultură ecologică), vitamine şi uleiuri, împreună cu ştiinţa de varf, pentru a aduce produse minunate care funcţionează eficient împotriva transpiraţiei. Folosim ingrediente durabile, pe bază de plante, pentru a fi prieten cu tine şi cu planeta noastră. Ne străduim sa folosim ingrediente excelente, la preţuri avantajoase, într-o lume în care este greu sa fii natural, noi am conceput produse fără daune în a fi utilizate zilnic.

Haideţi cu Ben&Anna pe