Selectează o Pagină

Știai că parfumul se află în topul celor mai iritante substanțe pentru piele? Adesea simțim efectele asupra tenului, însă în cazul pielii sensibile sau hipersensibile, pot apărea senzații neplăcute și în alte zone ale corpului, precum axila – unde pielea este din start extrem de sensibilă. Află în continuare de ce trebuie evitat și cum poți verifica dacă un produs conține prea mult parfum, iar la final, te invităm să descoperi soluția perfectă – deodorantele Ben&Anna!

Prezent în aproape orice produs de îngrijire, parfumul apare adesea în lista ingredientelor sub denumirea de „fragrance” sau „perfume” (chiar și „parfum”). Problema constă în faptul că acest ingredient poate conține, la rândul său, peste 10 ingrediente individuale, iar în jur de 80% dintre acestea sunt substanțe chimice care nu au fost testate niciodată pentru a se dovedi utilizarea în condiții de siguranță pentru oameni.
Exemple de astfel de ingrediente care se regăsesc de obicei în deodorante sunt următoarele: formaldehidă, benzaldehidă, acetonă, ftalați, clorură de metilen (DCM) și camfor. Pe lângă faptul că acestea pot fi extrem de iritante pentru piele, o parte dintre acestea sunt cunoscute drept substanțe cancerigene sau care pot provoca probleme respiratorii (și chiar reacții alergice).
Pentru ca un produs care conține parfum să fie considerat sigur pentru sănătate, acesta trebuie să fie prezent într-o cantitate sub 3%. Acest lucru, însă, nu reiese din etichetele produselor. Dacă vrei să testezi, este de ajuns doar să desfaci produsul respectiv și, dacă este posibil, si îl miroși. Dacă din start ești lovită de o aromă puternică, este clar că produsul conține o concentrație ridicată de „parfum”. Un alt semnal de alarmă îl reprezintă plasarea în lista ingredientelor: dacă nu apare pe ultimele 2-3 rânduri, cel mai probabil este prezent într-o concentrație ridicată.
Ce rămâne de făcut în acest caz? Poate te gândești la produse fără parfum, însă nu trebuie să te limitezi doar la acestea – în special dacă îți plac produsele cu parfum, însă fără posibilele reacții adverse. În acest caz, deodorantele Ben&Anna sunt perfecte!
Pornind de la dorința de a adopta un stil de viață cât mai sănătos și benefic mediului înconjurător, cuplul berlinez format din Ben și Anna au dezvoltat formula naturală ce stă la baza deodorantelor Ben&Anna! Acestea sunt create cu ingrediente de origine naturală, provenite din agricultura organică și obținute prin mijloace care respectă biodiversitatea, iar formula nu implică absolut deloc folosirea de materii prime care pot conține substanțe chimice sau poluante. Nu conțin aluminiu, parabeni, PEG, zirconiu și ftalați.
Asta nu înseamnă că sunt lipsite de un parfum plăcut, însă obținut prin mijloace naturale și benefice atât pentru sănătate, cât și pentru mediu! Formula deodorantelor Ben&Anna se bazează pe ingrediente active precum bicarbonatul de sodiu, untul de shea și, pentru un parfum plăcut, diverse combinații de uleiuri esențiale!
Deodorantele Ben&Anna sunt disponibile în 6 variante, fiecare cu un parfum unic, fresh: Persian Lime (parfum de citrice mediteraneene, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei), Pink Grapefruit (parfum revigorant de grepfrut), Green Fusion (combinație de ceai verde și citrice), Urban Black (note lemnoase de conifere și ierburi sălbatice), Coco Mania (parfum tropical de Pina Colada) și Mint (mentă ușor condimentată)

În concluzie, te poți bucura în continuare de deodorante plăcut parfumate, alegând deodorantele naturale Ben&Anna! Alege produse care sunt benefice atât pentru sănătatea ta, cât și pentru mediul înconjurător, pentru un viitor mai bun pentru toată lumea! Descoperă gama de deodorante Ben&Anna, disponibilă exclusiv în hiperfarmaciile Dr.Max.