Selectează o Pagină

Deodorant natural împotriva transpirației

Probabil, celor mai mulți dintre noi, li s-a spus încă din copilărie că transpirația la subraț este ceva rușinos. Începând de la pubertate, cu toții am experimentat cel puțin o dată sentimentul de vinovăție, când petele de transpirație pe haine, sau mirosul ne-a făcut să ne simțim incomod. Contrar normelor din societate, transpirația este un proces fiziologic sănătos și absolut normal pentru buna funcționare a organismului.

Din păcate, industria cosmetică a sesizat această oportunitate și a început să o exploateze. Nu este nimic rău, dacă activezi în domeniul comerțului, să îți promovezi cât mai mult și cât mai bine posibil produsele. Dar noi, Ben și Anna considerăm că nu este un lucru moral să abuzezi de dorința oamenilor de a nu transpira sau de a nu avea pete de transpirațe pe haine, cu riscul de a le pune în pericol sănătatea. Fiind un cuplu vegetarian, din dorința de a trăi o viață cât mai sănătoasă și mai apropiată de natură, am încercat sa concepem propriile noastre deodorante, 100% naturale, fără aluminiu, vegane și netestate pe animale.

deodorant natural fara aluminiu

Deși s-ar putea să fie o surpriză pentru unii, axila este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului nostru. Atunci când transpirăm la subraț, și acest lucru se vede pe haine, suntem puși imediat la colț, uneori catalogați „împuțiți”. Pielea de la subraț are foarte multe terminații nervoase ( mănunchiul vasculo-nervos principal și trei mănunchiuri vasculo-nervoase secundare ), ganglioni limfatici și țesut adipos și necesită o atenție și o îngrijire sporită. Sfatul nostru este să mențineți pielea hidratată, la fel ca orice altă parte a corpului. Pentru cei cu pielea foarte sensibilă, puteți folosi produse de îngrijire pentru față, deoarece acestea au fost concepute pentru o piele sensibilă.

Lasă corpul să transpire

Una din cele mai frecvente intrebări care ne-o adresează clienții noștrii este: dacă folosesc deodorantul natural Ben&Anna o să mai transpir? O să ma mențină uscată întreaga zi? Corpul nostru este conceput să transpire. De fapt, transpirația transportă toxinele din organism afară, lăsându-ne curați pe interior. Nu doar atât, ajută la menținerea unei temperaturi optime, prin procesul de termoreglare care are loc atunci când transpirația se evaporă de la suprafața pielii. Dar, și cu asta suntem de acord: petele inestetice de pe haine, mirosul de transpirație, nu sunt normale.

Cu deodorantul natural Ben&Anna nu doar că nu veți avea pete de sudoare pe haine, nu doar că nu veți mirosi urât, dar procesul natural de eliminare al toxinelor funcționează la capacitatea la care a fost conceput. Și atunci, de ce aș folosi un deodorant natural? Sfatul nostru este: trăiește natural și rămâi uscat în același timp. Cum este posibil acest lucru, dacă nu blocăm transpirația în organism?

Deodorantele naturale Ben&Anna nu sunt antiperspirante. Formula noastră naturală, bazată pe pudră din plante, absoarbe umezeala, permitând transpirației să iasă din organism, dar o absoarbe înainte ca aceasta să se imbibe în haine și să curgă pe piele. Pe lângă evitarea antiperspirantelor, vă recomandăm sa nu purtați tricouri sau cămăși din fibră sintetică care pot irita pielea și exacerbează procesul transpirației. Sfat: asigurați-vă că pielea este perfect uscată înaintea aplicării deodorantului. Acum știm că axilele noastre sunt o parte foarte sensibilă a corpului, este foarte important sa le oferim răgazul sa revină la starea inițială, natural.

Aplicarea deodorantului sau îmbrăcarea unui tricou sintetic imediat după epilat, poate provoca iritații. Încercați să așteptați 10 minute după spălare și apoi să vă dați cu deodorantul natural Ben&Anna. Sau, dacă vă radeți sau vă epilați seara, aplicați deodorantul a doua zi, dimineața. Ca și regulă generală nescrisă, este de preferat să nu aplicați niciun deodorant seara, pentru ca pielea sa poată să respire.

Cu drag,

Ben și Anna

Haideţi cu Ben&Anna pe    

1 Comentariu

  1. Crina

    Sunt mama a doua adolescente de 12 respectiv 17 ani si refuz sa le las sa foloseasca deodorante cu parabeni si metale grele. Fiind la varsta pubertatii stim cu totii ce inseamna asta, eu cel putin am avut ptobleme cu transpiratia si atunci si cand am fost insarcinata. Ma rog, poate ca este ceva ereditar. Oricum nu le las sa foloseasca antiperspirantele sau deodorantele cunoscute de pe piata. Pot doar sa afirm ca sunt la fel, CHIAR mai aficiente decat celelalte deodorante pe care le cunoastem cu totii, si chiar daca un deodorant este cu vreo 15 lei mai scump, cred ca sacrificiul nu inseamna nimic comparativ cu sanatatea noastra

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *