Selectează o Pagină

DESPRE NOI

Povestea deodorantelor naturale Ben&Anna

Noi suntem Ben și Anna

Noi, Ben și Anna, în calitate de vegetarieni și din dorința de a trăi o viață cât mai sănătoasă și cât mai aproape de natură, promovăm utilizarea unui deodorant natural care să conțină ingrediente provenite din agricultură organică și respectarea biodiversității, folosirea resurselor naturale în mod responsabil și respectarea mediului înconjurător. Deodorantul natural Ben&Anna vă asigură în totalitate de respectul față de om și mediul înconjurător, de aceea noi nu folosim materii prime care pot conține substanțe chimice și poluante ( pesticide, coloranți chimici, îngrășăminte chimice de sinteză ), care pe termen lung pot fi nefaste pentru sănătatea dumneavoastră. Deodorantul natural Ben&Anna este un produs cosmetic fabricat conform standardelor aplicate în cosmetica ecologică și biologică, bogat în ingrediente active de origine naturală.

Totul pentru o armonie cu pielea noastră. Toate ingredientele pe care le folosim în producția unui deodorant natural Ben&Anna respectă prin definiție biodiversitatea și echilibrul natural. În calitate de vegetarieni convinși, susținem activ această practică agricolă și astfel contribuim la îmbunătățirea calității apei, a solului și a aerului. Natura ne oferă o gamă foarte diversificată de ingrediente din care se poate face un deodorant natural bio împotriva transpirației. După mai bine de trei ani, în care am testat cele mai accesibile și cunoscute plante, am formulat cele patru deodorante naturale Ben&Anna care protejează împotriva mirosului de transpirație și absorb umezeala prin puterea plantelor naturale. Într-o industrie în care clientul dorește tot mai mult, noi cei de la Ben&Anna Deodorant Natural am reușit sa stabilim noi bariere și să aplicăm noi standarde în ceea ce privește industria unui deodorant natural!

Toată lumea transpiră. Transpirația este un proces natural de termoreglare a corpului uman, prin care sunt eliminate și toxinele din organism și apare ca răspuns la stimulii termici externi dar există și persoane care transpiră excesiv, indiferent de activitatea fizică depusă și care nu are nicio legătură cu termoreglarea. Căldura și umiditatea sunt factorii cei mai frecvenți care declanșează transpirația excesivă. Atunci când temperaturile cresc, glandele sudoripare care sunt în număr de aproximativ 3 milioane se activează și declanșează procesul de termoreglare prin evaporarea transpirației de pe suprafața pielii.

Stresul și supărarea pot declanșa eliberarea hormonilor de stres, adică creșterea nivelului de cortizol în organism, care are drept rezultat, transpirația. Deasemenea, alimentația, cafeaua și alcoolul sau anumite tratamente medicamentoase sunt factori care pot duce la o creștere peste măsura a cantității de perspirație.

Deodorantele convenționale pot conține ingrediente chimice cu impact negativ asupra sănătății noastre. De câte ori nu vi s-a întâmplat să citiți lista cu ingrediente de pe un deodorant sau orice alt produs cosmetic și să vă aduceți aminte de orele de chimie de la școala? Deodorantul natural Ben&Anna nu conține clorhidrat de aluminiu sau zirconiu, conceput pentru o protecție îndelungată împotriva transpirației, folosind doar ingrediente naturale, vegane și netestate pe animale. Nu conține coloranți sau alte ingrediente chimice și asigură protecție împotriva mirosului neplăcut și oferă prospețime de durată întreaga zi împotriva transpirației.

Noutăți și Articole

Sfaturi practice împotriva transpirației și tot ce trebuie să știi despre un deodorant natural fără aluminiu

PROMISIUNEA NOASTRĂ 

Toate deodorantele noastre sunt 100% naturale, nu conțin aluminiu, nu sunt testate pe animale și sunt certificate vegan.