Selectează o Pagină

Abundenţa uleiurilor naturale

Formula completă pentru combaterea transpiraţiei şi grija pentru pielea ta sunt motivele pentru care alegem deodorantul natural Ben&Anna. Sunt formule echilibrate, compania noastră optând pentru calitate, în fiecare miligram de produs vom regăsi de fiecare dată nu doar aceeaşi cantitate de plante, ci şi aceeaşi cantitate de principii active.

Deoarece substanţele sintetice, contaminanţii, substanţele de umplere necalitative şi practicile de producţie neetice nu reprezintă o opţiune potrivită pentru produsele Ben&Anna, procesul de obţinere a  produselor de la furnizori verificaţi cu atenţie, reprezintă eticheta şi punctul nostru de plecare.

Insistăm asupra uleiurilor esenţiale. Ingredientele pure, veritabile, eficiente care indeplinesc standardele noastre stricte sunt cu siguranţă mai costisitoare, însă ştim că veţi aprecia produsele autentice pe care vă puteţi baza fără a ezita atunci când căutaţi o protecţie naturală împotriva transpiraţiei

Scopul?

Oferirea unui deodorant pur care ştiţi că face parte dintr-un plan benefic. Uleiurile esenţiale adesea cu preţuri mai scăzute sunt de cele mai multe ori sintetice, modificate sau obţinute din surse neetice, de aceea alegem să apelăm la surse despre care ştim că produc uleiuri pure şi ingrediente în mod etic şi legal, impunând un standard de top pentru sustenabilitate.

Creând formule pure şi eficiente cu cele mai ecologice şi inovatoare ingrediente disponibile, ne axăm ca produsul finit, adică deodorantul Ben&Anna, să nu includă în formule aditivi potenţial nocivi sau agresivi care pot fi prezenţi în alte produse de pe piaţă, însă care nu vor exista niciodată în gama noastra de deodorante naturale ( vezi ingredientele aici ).

Protecţie naturală împotriva transpiraţiei

Bucuraţi-vă de toate ingredientele dorite într-un singur produs, DEODORANTUL BEN&ANNA, fără a avea de-a face cu cele pe care nu le doriţi.

Uleiurile esenţiale au capacitatea unică de a ajuta corpul, mintea şi starea de bine. Te invitam să descoperi modul în care uleiurile esenţiale pure şi amestecurile atent create cu diferite combinaţii de plante, te pot ajuta să îţi restabileşti prospeţimea şi încrederea de dimineaţa până seara.

Prin aplicarea controlată şi apoi prin masaj delicat cu degetele, deodorantul Ben&Anna, poate deveni o parte care te susţine pe parcursul întregii zile, prin acţiunea fiecărui ingredient ales pentru a duce la rezultatul final – fără miros şi umezeală la subraţ.

Eşti pregătit de relaxare? Meriţi acest lucru.

Cu bine Anna