Selectează o Pagină

Un deodorant fără secrete

Nu cu mult timp în urmă, am hotărât să arunc o privire mai atentă asupra numărului tot mai mare de substanţe chimice şi aditivi, care sunt de fapt în tot ce am cumpărat, de la şampoane, balsamuri, săpunuri, detergenţi, cosmetice, etc.

S-ar putea să fii şocat să afli ce este în brand-ul tău preferat de deodorante. Sunt atâtea substanţe toxice pentru familia ta încât merită să le protejezi sănătatea.

Am început să reducem produsele de igienă cu substanţe chimice, iar acum îmi doresc să impărtăşesc cu voi deodorantul fără secrete Ben&Anna.

Am decis să pun pe pielea mea mai puţine substanţe chimice, dar care să combată transpiraţia, mirosul neplăcut şi toate acestea fără iritaţii. Cu parfum personalizat pentru fiecare intenţie, o alternativă ecologică care să răspundă nevoilor unui deodorant de zi cu zi.

Sunt încântată să vă fac cunoştinţă cu noul deodorant natural Ben&Anna, care face parte din categoria celor mai sigure deodorante disponibile. Creat atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, să înlocuiască variantele sintetice şi să poată fi folosit şi de către adolescenţi.

cel mai eficient deodorant

Deci, cât de eficient este deodorantul Ben&Anna?

Extrem de eficient, de fapt, a fost creat pentru a sprijini o plimbare cu bicicleta spre exemplu, sub soarele de vară.

deodorant ben&anna bun impotriva mirosului

Şi…cât de sigur este deodorantul Ben&Anna?

Citeşte mai departe pentru a descoperi motivele pentru care ar trebui să fie prima alegere deodorantul Ben&Anna. Totul pentru o protecţie sănătoasă la subsuori.

Fiind un deodorant fără toxine am putea înţelege că putem să îl gustăm, dar papilele gustative nu ar fi la fel de mulţumite ca şi axilele noastre :).

Deodorantele Ben&Anna, sunt formulate pentru a fi complet lipsite de toxine, acestea nu conţin substanţe chimice sau nocive, cum ar fi: aluminiu, parabeni, sulfaţi, ftalaţi, petrol, fosfaţi, DEA sau aditivi de colorare. În plus, nu conţin ingrediente artificiale, sintetice sau modificate genetic.

Este un deodorant certificat natural, nu conţine materiale de umplutură, are puţine ingrediente în comparaţie cu categoria deodorantelor sintetice.

Ingrediente cheie ale deodorantului Ben&Anna

Bicarbonatul de sodiu, este una dintre substanţele cele mai versatile şi sigure disponibile, acesta ajută la reglarea pH-ului, creând în cazul nostru un mediu neprietenos cu bacteriile şi neutralizează mirosurile neplăcute.

Pudra albă, organică, de arorut, este folosită ca şi agent de îngrosare şi stabilizator în prepararea alimentelor, de asemenea este extrem de utilă ca bază în produsele de îngrijire cosmetică, fiind eficientă în tratarea mancărimilor, eczemelor cauzate de ciuperci, deci un aliat de nădejde împotriva bacteriilor.

Ulei virgin de nucă de cocos 100% organic, presat la rece. Compusul activ din uleiul de cocos, care face deodorantul natural Ben&Anna atât de eficient este acidul lauric, acesta are capacitatea de a distruge micro-organismele străine, nedorite (în cazul nostru bacteriile din zona axilei, care sunt responsabile de mirosul neplăcut). Acest acid intră in compoziţia multor produse cosmetice bio, uleiul de cocos mai este şi un hidratant extraordinar pentru piele, reduce eritemul (roşeaţa) şi descuamarea pielii.

Uleiuri esentiale… delicioasa aromă fără chimicale. Multe deodorante “parfumate“ de pe piaţă, utilizează arome artificiale, acestea putând fi iritante pentru piele sau pot dezvolta sensibilitate. Aşadar, deodorantul natural Ben&Anna, are un amestec de uleiuri esenţiale pure din plante, pentru a da o aromă unică, neutralizează mirosurile neplăcute şi lasă senzaţia de curat, proaspăt.

Deodorantul Ben&Anna, este creat într-un mod responsabil, prietenos cu animalele, deoarece nu s-au făcut teste pe ele. Este un deodorant certificat vegan, nu conţine ingrediente de origine animală.

Deci, înainte să alegeţi să aplicaţi un deodorant încărcat cu substanţe chimice pe corp, încercaţi Deodorantul Ben&Anna, făcând acest lucru şti că este bine pentru tine şi familia ta.

Deodorantul Ben&Anna, nu vă va dezamăgi atunci când vine vorba de calitate, eficienţa, siguranţă şi gradul de utilizare, pentru toată familia.

Haideţi cu Ben&Anna pe    

Cu bine,

Ben si Anna.