Selectează o Pagină

KUNO Universal șervețele solubile pentru spălat haine 120 gr.

Biodegradabil/Vegan/Fără microplastice

Detergent universal Kuno în benzi solide, 60 spălări, 20 – 95 grade. Nu este potrivit pentru lână și mătase.

✔ Potrivit pentru toate tipurile de mașini de spălat ✔ Se dizolvă complet chiar si la temperaturi scazute ✔ Poate fi folosit pentru rufe colorate, deschise și închise la culoare.

59,00 lei

SKU: KUNOU60 Categorie:

Detergenții obișnuiți conțin adesea o cantitate mare de apă, care nu contribuie în niciun fel la eficiența reală a procesului de spălare. Ne-am concentrat asupra celor mai importante ingrediente pentru a obține un rezultat de spălare excelent și ne-am asigurat că aceste ingrediente sunt biodegradabile.

Informații suplimentare

Greutate

120 g

Detalii

Pachetul conține servețele pentru 60 spălări. Poate fi folosit într-o gamă largă de temperaturi – de la 20 la 95 de grade Celsius. O bandă echivalează cu un ciclu de spălare normal (4-5 kg). Dacă duritatea apei este mare și nivelul de murdărie ridicat folosiți 2 benzi. Pentru 6-7 kg de spălare folosiți o bandă și jumătate. Pentru o cantitate de 8-10 kg folosiți 2 benzi. Pentru spălare manuală folosiți jumătate de bandă la 5 litri de apă. Ingrediente vegane, biodegradabil și fără microplastice. Fără parabeni, fosfați, înălbitori optici, coloranți, conservanți.

Ingrediente

SODIUM LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PROTEASE. Etichetarea ingredientelor conform Regulamentului (CE) Nr. 648/2004: 15% – <30% agenți tensioactivi anionici, 15% – <30% agenți tensioactivi neionici, <5% agenți tensioactivi amfoteri, enzime, parfum.

Instrucțiuni de folosire

1. Adăugați benzile de detergent direct în tamburul/cuva mașinii de spălat, împreună cu rufele; 2. Porniți ciclul de spălare dorit.

opinii

Fii primul care adaugi o recenzie la „KUNO Universal șervețele solubile pentru spălat haine 120 gr.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *